If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги, ще си купувам кола идните седмици и съм се спрял на Alfa Romeo GT 1.9 JTDM. Ще ми дадете ли някакви мнения за модела - предимства/недостатъци? А пък ако сте и собственици на тази красавица още по-добре
Здравей, колега. За дизеловите двигатели JTD отзивите са много положителни- мощни и икономични са. Като цяло за тази кола, както и за всяка кола втора ръка много важно е състоянието и как я е гледал предишният собственик.
Относно плюсовете и минусите на модела моето мнение е:
+добър дизайн
+добро пътно поведение
+много добри спирачки и директен волан
+относително добро предлагано място(като за класа- купе)
-сравнително скъпо окачване
-относително неманеврена при паркиране примерно(заради големия диаметър на завой)
Успех в избора. Ако смяташ, че това е твоята кола не се оставяй да те разубеждават, защото после ти ще я караш и поддържаш
Първо добре дошъл във Форума! Въпреки, че като гледам с какво започваш, не си дошъл с добро Не може да очакваш някой да седи на компютъра и да ти отговори веднага щом си попитал. Иначе добре си се насочил и съм сигурен, че ако си поиграеш с търсачката ще намериш много подони теми. В този линк има много информация за нашите коли, а ГТ не е много по различна. Преди малко на нашата среща беше дошло едно 2006 г., 1,9 JTDm. Аз бих се огледал за такова - в смисъл дизел. Иначе слабостта на 156, 147 и ГТ е окачването. Успех!
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Здравей, колега. За дизеловите двигатели JTD отзивите са много положителни- мощни и икономични са. Като цяло за тази кола, както и за всяка кола втора ръка много важно е състоянието и как я е гледал предишният собственик.
+добър дизайн
+добро пътно поведение
-относително неманеврена при паркиране примерно(заради големия диаметър на завой)
Успех в избора. Ако смяташ, че това е твоята кола не се оставяй да те разубеждават, защото после ти ще я караш и поддържаш
Мерси за отговора. Ами мисля, че съм 99% сигурен в избора си. Направих няколко тестдрайва на GTта и като цяло съм доста доволен от автомобила . rossenvn
В крайна сметка не мисля, че е нормално 200 човека да прегледат темата и на никой да не му се занимава да надраска 2-3 реда, все едно.
Насочил съм се точно към дизеловият двигател, защото чувам много положителни отзиви от него.
+добър дизайн
+добро пътно поведение
+ сравнително голям багажник
+ достатъчно място за краката за пасажерите на задните седалки /за кола с две врати/
Правилния мотор за тази кола (след 3.2 V6-така); Иначе колата е уникална
Бях хвърлил око на една Алфа със същиия бензинов двигател (240 кобили май) , ама доста се оплаших от разхода и се отказах. Някой ще каже сложи му газова уредба, ама не искам да си прецаквам колата с тази скапана газ...
Във форумите на други марки ще ти кажат да сложиш газ на топ мотора на марката Взимай нафтата смело, с едно качествено ремапче и той ще те блъска в облегалката
Като собственик на такава кола мога да ти кажа че съм адски доволен(50000км пробег за 2г).Единствения минус на колата за мене е,че като се направи и съединителя издържа максимум 30000км .И другия минус е че без Q2 диференциала,малко недозавива .Ако те интересува нещо конкретно питай
Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
BMW F13 M6
BMW X6 3.5d
Mini cooper r56 lci
Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm
SPRINTAUTO Service
Тия ГТ-та напоследък и мен много взеха да ми харесват, обаче не е ли много тясно вътре? Аз лично съм пробвал едно само и ми се стори доста трудно влизането дори за шофьора - направо ме хвана клаустрофобия. Не можах да смъкна седалката по-ниско - може да е била и повредена, ама ако не е, това е кола за йоги и хора под 180 см
Тия ГТ-та напоследък и мен много взеха да ми харесват, обаче не е ли много тясно вътре? Аз лично съм пробвал едно само и ми се стори доста трудно влизането дори за шофьора - направо ме хвана клаустрофобия. Не можах да смъкна седалката по-ниско - може да е била и повредена, ама ако не е, това е кола за йоги и хора под 180 см
Нещо не е била наред седалката мойта слиза много надолу.Аз съм 1.85 и ми е много удобно
Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
BMW F13 M6
BMW X6 3.5d
Mini cooper r56 lci
Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm
SPRINTAUTO Service
Бях хвърлил око на една Алфа със същиия бензинов двигател (240 кобили май) , ама доста се оплаших от разхода и се отказах. Някой ще каже сложи му газова уредба, ама не искам да си прецаквам колата с тази скапана газ...
Разхода на всяка кола зависи в най-голяма степен от тежестта на десния крак на шофиора...не е вярно,че при всички случаи по-малък мотор дава по-малък разход!!!
Comment